Sorteer op

Persoonlijk kraamcadeau of babycadeau met naam 

Opa en Oma geworden? Is je collega bevallen of heb je er een tante-zegger bij? Een geboorte is altijd een bijzonder moment en daarna kan je natuurlijk niet wachten om de kleine te bewonderen. Hoe mooi is het om de nieuwe ouders te verrassen met een geweldig en origineel kraamcadeau? Bij Bliksem!8491 helpen we je graag. 

Naamcadeau als kraamcadeau

Als de baby wordt geboren zijn de kersverse ouders natuurlijk in de wolken. Ook is dit het moment dat de naam van de baby bekend wordt, altijd spannend om het dan na 9 maanden eindelijk hardop te kunnen zeggen. Super persoonlijk om de naam van de kleine te verwerken in het kraamcadeau dat je gaat geven. Iets dat zeker gewaardeerd wordt door de ouders. Ook blijft dit cadeau vaak later ook een dierbare herinnering aan de baby tijd. 

 

Ideeeën voor babycadeaus 

Vaak denk je bij een babycadeau aan een cadeau dat meteen gebruikt kan worden zoals sokjes, mutsje of kleding. Vaak krijgen ouders hier al veel van en is het leuker om iets te geven waar ze later iets aan hebben. Een loopfietsje, voorzien van naam, lijkt bijvoorbeeld een groot cadeau voor zo'n klein baby'tje, maar hier kunnen ze wel jaren plezier van hebben. Een logeerkoffertje met naam is ook een goed voorbeeld van een cadeau dat jaren gebruikt kan worden en ook nog decoratief staat op de babykamer. Hetzelfde geldt voor het onwijs leuke lettertreintje.  

Kraamcadeau met geboortekaartje

Het geboortekaartje is iets waar heel veel aandacht en liefde in wordt gestoken tijdens de zwangerschap. Mooi om dit te verwerken in een kraamcadeau. Bij Bliksem!8491 hebben we hier een aantal voorbeelden van. Een peuterstoeltje voorzien van het geboortekaartje is een echte eyecather in de babykamer en later goed te gebruiken bij een bureautje, salontafel of in de speelhoek. Een traditioneler cadeau wat je misschien vast nog herinnert van vroeger is een mooi tegeltje met het geboortekaartje. Nog altijd een dierbaar cadeau voor ouders. 

 

 

 

© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel