Een persoonlijk cadeau voor ieder moment!

Bijzondere momenten zijn er om bij stil te staan. Soms vraagt een feestje om een origineel cadeau, zoals bijvoorbeeld een jubileum, huwelijk of housewarming. Wordt je buurman 50, of zijn je opa en oma 60 jaar getrouwd?  Met een persoonlijk en uniek cadeau zorg je voor een blijvende herinnering. Wat dacht van een prachtige houten borrelplank met een eigen tekst erin gegraveerd of een mooie muurcirkel met eigen speciale foto. 

Bijzonder huwelijkscadeau

Heb je binnenkort een huwelijk of viert een stel in je omgeving een speciale trouwdag?  Een mooi moment voor een origineel en persoonlijk cadeau. Geef bijvoorbeeld twee champagneglazen met lieve boodschap erin gegraveerd, kussenslopen met tekst of een huwleijkskaars bedrukt. 

Soms vraagt de situatie om een vooral grappig cadeau. Ga dan bijvoorbeeld voor ons huwelijksjubileum award, badeend bruidspaar of een groot spandoek.  

Zwangerschapsaankondiging

Ben je zwanger en willen jullie dit om een unieke manier vertellen? Bijvoorbeeld aan de toekomstige grootouders?  Kies dan voor onze grappige mok of ons EHBO cadeaublik. Ook leuk om de familie te verrassen met een puzzel. Deze kan meerdere keren gebruikt worden, om zo de hele familie en vriendengroep op de hoogte te stellen van de nieuwe spruit. 

Jubileum cadeau

Zijn jouw ouders binnenkort 25 jaar getrouwd? Of is jouw collega bijna 10 jaar in dienst? Dit moet natuurlijk gevierd worden! Jubilea zijn mooie momenten om met elkaar te vieren en terug te kijken op de afgelopen jaren. Daar hoort natuurlijk ook een persoonlijk cadeau bij. Door een gepersonaliseerd jubileum cadeau te geven maak jij dit moment extra speciaal.

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel