per pagina
Sorteer op
    1 - 32 van 40 resultaten
  • 1
  • 2

De beste cadeaus als je gaat studeren en op kamers gaat!

 

Studentencadeaus

Als je gaat studeren verandert er veel in je leven. Zeker als je ook nog op kamers gaat. Wij hebben de leukste en origineelste cadeaus om deze grote stap te vieren. Of je nu op zoek bent naar een grappig cadeau, een praktisch cadeau of een mooi cadeau tegen de heimwee, we hebben het allemaal. De studentencadeaus zijn altijd gepersonaliseerd dus uniek.

Grappig cadeau student

Ben je op zoek naar een grappig cadeau voor de kersverse student? Deze cadeaus kun je geven met een knipoog.  Bijvoorbeeld een eigen gereedschapskistje met naam of tekst. Vul hem met basis klus artikelen en hij of zij kan zelf een spijkertje in de muur slaan of een kast in elkaar zetten. Mocht er een wasmachine zijn in het studentenhuis, dan is de muursticker met wasvoorschriften een leuk cadeau. En er moet natuurlijk gekookt worden. Geef een kookschort met een grappige tekst of foto of een snijplank met eigen tekst. Naast het studeren en feesten zal er ook nog af en toe geslapen worden. Een kussensloop met een leuke eigen uitspraak of tekst is dan ook altijd een top cadeau om te iemand mee te verrassen.

Praktisch cadeau student

Een praktische cadeau komt altijd van pas. Wat dacht je van badhanddoeken met naam erop geborduurd. Zo is het altijd duidelijk van wie de handdoek is. Een theeglas of bierglas met eigen naam is erg handig in een gezamelijke keuken. Studeren kost veel geld maar om toch niet al het geld uit te geven, kun je ook een spaarpot geven met een fotos van het doel, denk aan leuke vakantiefotos als er gespaard moeten worden voor een vakantie of lange reis.

Cadeau tegen heimwee

Voor het eerst op kamers is ook best een heel spannend avontuur. Geef iets mee dat vertrouwd is of een cadeau met een lieve of mooie tekst. Een bewaardoos met daarin een aantal vertrouwde spulletjes is bijvoorbeeld een mooi cadeau. De bewaardoos personaliseren we met naam of tekst van jouw keuze. Een spiegel is niet alleen een praktisch cadeau maar met een lieve tekst erin gegraveerd wordt het elke ochtend een mooi moment om erin te kijken.  Een muurcirkel is een fantastische  manier om jullie favoriete foto op te hangen in de nieuwe kamer, maak het helemaal af met een muurcirkel ernaast met een lieve of grappige tekst.

© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel