Sorteer op

Ter nagedachtenis

Het overlijden van een persoon is altijd een droevige gebeurtenis. Om vast te kunnen houden aan mooie herinneringen en om de overledene voor altijd in het hart te kunnen houden, is het mooi om iets tastbaars cadeau te kunnen geven aan de nabestaanden. Een bijzondere foto of een herinneringskaars met een mooi gedicht en de naam van de overledene.

 

Blijk van medeleven

Vaak voelt het machteloos als iemand in je omgeving een dierbare verliest. Mooi om dan een persoonlijk cadeau te kunnen geven, als blijk van medeleven. Een persoonlijke kaars die je kunt branden om te herdenken. We hebben een mooie kaars met tekst of gedicht, maar ook een prachtige houten waxinelichthouder met gravering waarin steeds opnieuw een lichtje kan branden.

 

Rouwkaars of herinneringskaars

Of je het nu een rouwkaars of een herinneringskaars noemt, een lichtje branden voor een overledene kan veel troost bieden. Het branden van een kaarsje is een mooie manier om concreet wat te doen met iets wat zo onzeker, vaag en ongrijpbaar is als de dood. Het maakt het gemis van een dierbare zichtbaar en tastbaar. Tegenwoordig gaan er minder mensen naar de kerk. Maar een kaarsje branden voor je overleden dierbare is nog steeds een mooi ritueel dat veel gedaan wordt en troost biedt. 

 

 

 

© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel