Sorteer op

Van bootstickers tot kapiteinspet

Akkrum is een echt watersport dorp. Daarom verkopen wij de leukste items voor echte watersportliefhebbers! Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte  watersporter of  iemand die gewoon graag op het water te vinden is? dan ben je hier aan het goede adres.

Bootstickers

Elke nieuwe boot heeft een naam en registratienummer nodig! Ook een bestaande boot, kun je natuurlijk voorzien van een nieuwe naam. Wij leveren stickers in elk gewenst lettertype, formaat én kleur. Onze bootstickers zijn geschikt voor vlakke ondergronden zoals polyester, hout, metaal en glas, maar ook voor ondergronden met een lichte structuur. Wij denken graag met je mee en zorgen er samen voor dat je boot straks rondvaart met een unieke naamsticker.

Friese bootvlag of bootvlag met eigen tekst

Geef je boot een provinciaals tintje met een Friese bootvlag. Bootvlaggen worden gebruikt om de afkomst van de boot te achterhalen. Vaak worden er ook provinciale vlaggen gebruikt, zo wordt boten spotten een leuke bezigheid op het water. Bij ons kun je ook je eigen ontwerp of eigen tekst op een bootvlag laten drukken. Zo maak je je boot wel heel persoonlijk

Kapiteinspet met naam

In stijl het water op? Ga dan voor een stoere captain cap met naam, of cap met de naam van de boot. Deze cap is niet alleen grappig maar ook fijn om te dragen op het water. Combineer hem met onze heerlijke comfortabele hoody en polo. Zo kan jouw watersportseizoen niet meer stuk.

 

 

© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel