per pagina
Sorteer op
    1 - 32 van 33 resultaten
  • 1
  • 2

De meest persoonlijke Vaderdag 2023 cadeaus

Vaderdag is hét moment om je vader in het zonnetje te zetten en hem te laten weten hoeveel hij voor je betekent. Dit jaar valt Vaderdag op zondag 18 juni. Verras je vader deze dag met een origineel en persoonlijk cadeau!

De eerste Vaderdag 

De eerste Vaderdag als kersverse papa is extra bijzonder. Bestel een persoonlijke cadeau namens je kindje! Geef hem naast het traditionele ontbijtje op bed een origineel en persoonlijk cadeau. Laat bijvoorbeeld jullie mooiste gezinsfoto afdrukken op een muismat, of serveer de koffie op zondagochtend in een leuke mok met tekst. 

Persoonlijke Vaderdag cadeaus

Is je vader een echt BBQ man? Dan verras je hem het natuurlijk met een mooi Luxe keukenschort met tekst of een mooi gegraveerd Bierglas. Ook een Snijplank met tekening is dan een geweldig en origineel cadeau.

Klusvader cadeau

De echte klusvader maak je helemaal blij met één van onze populairste vaderdagcadeaus, het gereedschapskistje met daarop een eigen tekst. Of geef je liever de hamer met een gegraveerde tekst in het hout?  Beide keren zal je vader heel verrast zijn met deze originele cadeaus.

Vaderdagcadeau top 5  

Onze 5 populairste cadeaus voor Vaderdag zijn:

  1. Gereedschapskistje
  2. Luxe keukenschort
  3. Bierglas
  4. Lunchbox
  5. Snijplank met tekening

 

 

© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel