Indien jouw bestelling incompleet is, kun je telefonisch of per email contact met ons opnemen. Ook kan een bestelling tijdens verzending beschadigd raken. In dat geval kun je ook contact met ons opnemen.

Omdat, in veel gevallen, jouw cadeau speciaal voor jou is gemaakt [en dus volledig gepersonaliseerd], is het niet mogelijk om te retourneren. Hiermee worden de artikelen bedoeld die bedrukt worden met naam, eigen afbeelding of andere tekst. Ben je toch niet tevreden met het cadeau? Neem dan even contact op met ons. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

Voor niet gepersonaliseerde artikelen geldt: Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via email Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel