Orginele geboorte en zwangerschapaankondigingen 

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Het liefst vertel je dit natuurlijk meteen, maar het is nog veel leuker om je ouders, broer, zus of beste vrienden te verrassen met een originele zwangerschapsaankondiging! Wat dacht je van een puzzel met de aankondiging of een grappige mok met een tekst voor opa en oma. Ook leuk is ons kussensloop met 'hotel opa en oma' of EHBO (eerste hulp bij oppassen) cadeaublik.

Versiering bij geboorte 

Als jullie kleine spruit er is dan wil je dit natuurlijk ook van de daken schreeuwen. Blauwe of roze vlaggetjes en een ooievaar in de tuin kan heel leuk zijn maar er zijn ook andere manieren om iedereen te laten weten dat jullie wonder er is. Met een gave geboorte raamsticker of geboorte spandoek laat je iedereen op een stijlvolle manier weten dat jullie baby is geboren

Zwangerschap aankondigen met een grappig cadeau

Willen julle het blijde nieuws op een grappige manier laten weten aan de aanstaande grootouders, de oom of tante to be of jullie beste vrienden? Dit moment kan extra speciaal worden met een leuk cadeautje. Er zijn een aantal echte klassiekers om te geven:

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel