Sorteer op

Geslaagd cadeau

Origineel cadeau voor geslaagde

Je kunt slagen voor je eindexamen, rijbewijs of zwemdiploma. Allemaal mijlpalen die zeker een origineel en persoonlijk geslaagd cadeau waard zijn. Want een examen doen is niet zomaar iets. Maar wat geef je iemand die geslaagd is? Wij hebben de leukste ideeën voor je op een rijtje gezet: 

Een persoonlijke geslaagd vlag

Je kunt natuurlijk gewoon de Nederlandse (of de Friese vlag) uithangen als er een eindexamenfeestje te vieren is. Maar veel leuker is het om een persoonlijke geslaagd vlag te laten wapperen. Met foto, naam en eventueel eigen tekst.  Zo heb je echt je eigen geslaagd vlag. 

Een geslaagd cadeaublik

Vul dit gave cadeaublik bijvoorbeeld met een duikbril bij het behalen van het zwemdiploma, 10 rittenkaart voor de wasstraat bij het halen van het rijbewijs of een bedrukt kussensloop (voor het uitslapen) na het behalen van het eindexamen!  Natuurlijk kun je hem ook door ons laten vullen met lekkere snoepjes

Een geslaagd mok

Op zoek naar een persoonlijk kleinigheidje maar wel met een mooie herinnering. Geef een geslaagd mok cadeau aan de geslaagde. Deze zal nog lang dagelijks gebruikt worden en is een mooie herinnering aan deze mooie mijlpaal. We hebben een hele 'coole' zwemdiploma mok speciaal voor het behalen van het zwemdiploma maar ook onze leuke geslaagd mok voor andere mijlpalen is een zeer populair cadeau

Een geslaagd spandoek

Verras de geslaagde met een cool geslaagd spandoek in de tuin. Niemand zal deze mijlpaal ontgaan en zo verras je de geslaagde gegarandeerd.   

We hopen dat je hiermee alvast inspiratie opgedaan hebt. Natuurlijk vind nog meer leuke geslaagd cadeaus bij ons. Wij hebben een persoonlijk cadeau voor elk moment.  

 

© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel