Sorteer op

Onze houten snij- of borrelplank met eigen tekst of tekening is een uniek cadeau voor elke gelegenheid!

Origineel cadeau bij elke gelegenheid

Met een mooie snijplank of te wel borrelplank voorzien van eigen tekst verras je iemand op een unieke manier. Het is een origineel cadeau bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag of een huwelijk, een snijplank of borrelplank is altijd een geweldig cadeau die bij elke volgende feestelijke gelegenheid weer op tafel komt . Dus een plank gegraveerd met een persoonlijke boodschap zal zeker door de ontvanger gewaardeerd worden.  

Wat maakt een borrelplank met eigen tekst zo uniek?

Een borrelplank met eigen tekst is uniek omdat het een persoonlijk cadeau is. De tekst op de plank is speciaal voor de ontvanger gemaakt. Dit maakt het cadeau uniek en persoonlijk. Omdat de plank een gebruiksvoorwerp is wordt dit persoonlijke cadeau nog heel vaak gebruikt en daarmee jouw persoonlijke boodschap nog even vaak gelezen, hoe leuk is dat!

Hoe kan je een borrelplank met eigen tekst bestellen?

Het bestellen van een borrelplank met eigen tekst is heel eenvoudig. Je kunt hierboven een keuze maken tussen onze verschillende snij- en hapjesplanken  en de gewenste tekst die je op de plank wilt hebben invoeren in het keuze menu.  Nadat je de bestelling hebt geplaatst, wordt de borrelplank speciaal voor jou gemaakt en zo snel mogelijk verzonden.

Een borrelplank met eigen tekst is hét cadeau voor een jubileum, huwelijk, verjaardag of als bedankje.

Een houten borrelplank met eigen tekst is een geweldig cadeau voor bijna elke gelegenheid. Denk aan een werkjubileum, pensioen  of voor een echtpaar dat al 40 jaar getrouwd is. Met een persoonlijke tekst of felicitatie kun je geheel je eigen draai geven aan dit cadeau. De plank kan bijvoorbeeld ook gegraveerd worden met een kindertekening, wat het ook een fantastisch cadeau maakt  voor Moederdag of Vaderdag. Kortom, een heel veelzijdig cadeau.  

© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel