per pagina
Sorteer op
    1 - 32 van 41 resultaten
  • 1
  • 2

Een naamcadeau is een origineel en uniek cadeau voor elk kind 

Eigenlijk is het altijd leuk om een naamcadeau te geven of te krijgen. Als kraamcadeau of als verjaardagscadeau. Met een naamcadeau geef je een uniek cadeau dat een kind geweldig vindt. Ook bij een mijlpaal zoals een zwemdiploma, leren fietsen of  kampioenschap met het voetbalteam is een naamcadeau een top idee. Geef bijvoorbeeld een eigen mok met tekst, een fietsbel met naam of een sporttas met naam. De feestdagen zijn ook een perfecte gelegenheid voor een leuk cadeau met naam. 

Een uniek cadeau

Door een cadeau te voorzien van naam, geboortedatum, foto of mooie tekst maak je het cadeau echt uniek. Het maakt een cadeau dan ook extra bijzonder om te krijgen en zal niet snel vergeten worden. Het zorgt voor een blijvende herinnering aan een bijzondere gebeurtenis of mijlpaal. Kortom door een uniek cadeau te geven kun je iemand ontzettend verrassen.  

Praktisch cadeau

Kinderen hebben vaak al veel speelgoed en dan is het eigenlijk veel leuker om een praktisch cadeau te geven. Bij een praktisch cadeau zoals een schooltas, broodbakje of drinkbeker is het ook nog eens superhandig dat je naam erop staat. Zo raken je spullen niet snel kwijt en is het voor iedereen duidelijk dat het van jou is. Ook zal een praktische cadeau dagelijks gebruikt worden en niet ergens in de kast belanden.

Sinterklaascadeau of Kerstcadeau

De feestdagen zijn een perfecte gelegenheid voor een leuk cadeau met naam. Het is toch geweldig dat Sinterklaas speciaal uit Spanje een mooie kiepauto met naam of een loopfiets voorzien van naam meeneemt.

Cadeau voor puber 

Ook een puber zal blij zijn met het krijgen van een naamcadeau. Een populair cadeau dat veel besteld wordt in onze webshop voor pubers is de deurhanger'gamezone. Met deze deurhanger is het vrij duidelijk dat er niet gestoord mag worden tijdens het gamen. Ook de zitzak met naam of foto is een grote favoriet om lekker in te 'hangen'. 

Cadeau voor jongen en cadeau voor meisje

We denken eigenlijk niet meer echt in hokjes van jongens en meisjesspeelgoed. Toch zie je vaak wel een verschil in interesse. Een jongen kiest vaak sneller voor de kiepwagen en een meisje voor de poppenwagen met naam. Des te leuker vinden we het om soms juist een poppenwagen voor een jongetje te mogen personaliseren en een deurhanger te maken voor een stoere gamende meid. Zo zijn al onze cadeaus unisex en is er volop keuze aan cadeau voor verschillende interesses. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een echte bakker, buitenspeler, slaapkop of gamer, je vindt hier altijd een origineel cadeau om te geven.

Een naamcadeau is leuk voor iedereen

Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zullen een keukenschortborrelplank of (wijn)glas met naam of tekst zeker waarderen. Een mooie cadeau voor een huwelijkhousewarming of jubileum. Kijk zeker ook verder op onze webshop, hier vind je al onze gepersonaliseerde producten voor elke gelegenheid.

© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel