per pagina
Sorteer op
    1 - 32 van 55 resultaten
  • 1
  • 2

De leukste persoonlijke verjaardagscadeaus

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeautje. Vind jij het ook zo moeilijk om iets leuks te verzinnen? Voor de meeste mensen is het steeds weer een uitdaging om een leuk cadeau te verzinnen voor de jarige en geven daarom vaak een cadeaubon of een envelopje met inhoud. Het kan ook anders, hier vind je namelijk de leukste gepersonalisserde cadeaus. Zo kom je dit jaar met een origineel verjaarscadeau en dat zal zeker in de smaak vallen. 

Een gepersonaliseerd cadeau

Wat betekent eigenlijk een gepersonaliseerd cadeau? Al deze cadeaus kunnen worden voorzien van een naam, eigen tekst of foto. Dit maakt het niet alleen een origineel cadeau om te geven maar ook uniek. Want wij maken dit cadeau speciaal naar jouw wens en is dus 'one of a kind'. Wij personaliseren doormiddel van bedrukken, borduren en graveren. Om het zo makkelijk mogelijk te houden, geven we bij elk product een aantal opties qua ontwerp. Heb je zelf een ander ontwerp in je hoofd, laat het ons weten, er is van alles mogelijk. 

Top 5 originele verjaardagscadeaus voor volwassenen

In onze webshop vind je heel veel uiteenlopende originele cadeaus, om je een handje te helpen zetten wij hier de populairste voor je op een rij: 

  1. Hapjesplank met gravure
  2. Gegraveerd bier- of wijnglas
  3. Muurcirkel met eigen foto of tekst 
  4. Luxe Keukenschort
  5. Badlaken met borduring

De leukste verjaardagscadeaus voor een (klein)kind

Een veel gehoorde uitspraak is dat kinderen tegenwoordig alles al hebben. Een origineel cadeau uitzoeken valt daarom niet altijd mee in deze tijd. Een gepersonaliseerd cadeau maakt dat een kind zich super speciaal voelt. We hebben de coolste cadeaus voor je op een rijtje gezet:

Een speciale verjaardag

De ene leeftijd is nu eenmaal specialer dan de andere. Denk bijvoorbeeld aan een mijlpaal als 25, 30, 40, 50, 65 of zelf 75. Dit zijn leeftijden om extra bij stil te staan en om qua versiering eens flink uit te pakken. Doe dit bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde raamsticker of een groot spandoek in de tuin. Kijk voor meer ideeën ook even bij onze toffe jubileum cadeaus

 

 

 

© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel