per pagina
Sorteer op
    1 - 32 van 40 resultaten
  • 1
  • 2

Originele Sinterklaas cadeaus

De mooiste persoonlijke cadeaus voor pakjesavond
Pakjesavond, de leukste en gezelligste avond van het jaar! Sinterklaas zal het ook dit jaar weer ontzettend druk hebben. Alle kinderen, en natuurlijk ook volwassenen van cadeaus voorzien is een pittige klus. Daarom hebben wij, speciaal voor Sinterklaas, de leukste en persoonlijkste cadeaus geselecteerd die iedereen wel zou willen hebben.

Maak het persoonlijk

Wil je echt uitpakken met bijzondere cadeaus op pakjesavond? Een cadeau wordt een extra groot succes als het persoonlijk is. Voorzien van eigen naam, wordt een cadeau heel speciaal voor je kind en geef je echt iets unieks. Het verbaasde gezichtje van je kind als het zijn of haar eigen naam ziet staan op het cadeau is toch onbetaalbaar. Het is natuurlijk ook nog een mooi geheugensteuntje voor de Sint. Zo kan hij zien naar wie die mooie blokkenwagen of loopfiets moet op pakjesavond.

Originele schoencadeautjes

Ook bij een schoencadeautje is de verrassing extra groot als de Sint een persoonlijk cadeautje aan de Pieten heeft meegegeven voor in de schoen. Natuurlijk moet zo'n cadeau wel in de schoen passen. Dit is onze top 3 schoencadeaus:

Sinterklaascadeau voor pubers

Sinterklaas vergeet natuurlijk ook de pubers niet. Altijd lastig om een leuk en origineel cadeau te verzinnen voor de huispuber. Als het met gamen, tablets of swipen op de telefoon te maken heeft, zit je meestal in de goede richting ;-). Bij ons vind je de leukste muurstickers voor op de slaapkamer of gameruimte. Of wat dacht je van een gave zitzak met eigen foto of tekst, heel fijn om in te 'hangen' met vrienden. Ook ons kussensloop met de tekst 'ik ga offline' is een favoriet cadeau van de Sint om de puber mee te verrassen.

 

© 2018 - 2024 Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel